tisdag 5 november 2013

Thinspo/Fitspo

Jag är totalt beroende av Fitspo nu för tiden, jag fyller mina dagar med WeHeartIt och fyller min dator med vackra bilder, men för bara ett år sedan var det Thinspo som ockuperade min tid. Jag satt igårkväll och kollade igenom alla mina mappar med Thinspo och funderade på vad skillnaden är, för om man kollar noggrant så är kropparna på bilderna i princip lika smala, men ändå kan den ena sorten vara triggande och den andra sorten bara motiverande. Vad är skillanden?
Jag tror att det är attityden, Thinspo är mörkare, mer grått, det förlåter inte, det talar om att om du gör ett misstag är du ett fetto, har du ingen självkontroll, du borde må dåligt om du äter, du borde vara bättre. Medan Fitspo talar om att det är okej, saker tar tid, du kan klara det, jag vet att du kan, du behöver bara tro på dig själv,

Det är inte konstigt då, att Thinspo är det vi vänder oss till när vi mår dåligt, för vem av oss här känner sig inte som ett fetto ibland? Vem i den här lilla hörnan av bloggvärlden tror på sig själv? Vem är någonsin redo att bli förlåten för sina misstag?
5 kommentarer:

 1. Thinspo/fitspo kan vara så peppande!

  Svar: Kram.<3

  SvaraRadera
 2. Sv: Tack! :D Ja det är en bit på vägen iallafall. :)

  SvaraRadera
 3. Sv: Tack för din fina kommentar!
  Gör det!! :D

  SvaraRadera
 4. sv: Tack! :D ja okej, förstår vad du menar :)

  SvaraRadera
 5. SV: Jorå ibland kan de ju vara skönt att de e så...
  Kram!

  SvaraRadera

En tanke? En åsikt? En berättelse? - Dela med dig!