tisdag 12 november 2013

Madness

Madness, Crazy, Upside down, 
A petient smile becomes a frown.Jag snubblar och faller, ner i kanin hålet, och saktar inte farten för än jag slå i marken. I fem dagar har jag "hetsat - tränat - hetsat - legat sömnlös - hetsat" - repet.

När jag failar så gör jag det till max, jag har inte orkat hålla alla fasader uppe, jag har inte orkat le och skratta när allt jag vill är slita ut min egen strupe. Inte ens bloggat har jag gjort, bara ångest , hets, och filmer.

Nu får det vara nog, mitt liv kan inte fortsätta att vara svart eller vitt. När allt går bra tränar jag varje dag, äter nyttigt, håller koll på jobbet, har det städat hemma och är trevlig och evigt leende. När jag faller av vagnen är det om om jag stänger av allt. Mitt rum är en oreda, jag försover mig, jag tränar inte, jag gör ingenting alls utom att äta och gömma mig från världen med alla ansvar som finns där.

Mitt liv är som om jag ständigt balanserar en lampknapp. På en sidan mörker, på andra sidan ljus och jag vet aldrig åt vilket håll som den kommer att slå över.

Hur bryter jag mönstret?

4 kommentarer:

 1. Jag vet hur du känner och åhh vad jag vill skriva något bra, men jag har verkligen inte vad jag ska skriva för jag vet inte själv hur jag gör, så jag kan bara säga: styrkekramar!
  /S

  SvaraRadera
 2. åh det är jobbigt när det blir så men det varar ju som tur är inte förevigt.<3 Införskaffa örtte, det minskar sötsuget och mättar lite, istället för att träna stenhårt så börja med promenader?:) Det är okej att inte ha helt perfekt städat osv hela tiden, det är assvårt. det viktigaste är att man mår bra. så koncentrera dig på måendet/maten/sömn/motion osv och inte för mycket på resten som hur städat det är. Se på filmer som får dig att må bra/bli gladare i allt det mörka o jobbiga. (mitt tips: katten i hatten) KRAM, du är stark!

  SvaraRadera
 3. är precis likadan. allt eller ingenting när det gäller allt. Antingen är hela livet i kontroll, skola, kost, träning, socialt umgänge. Sedan rasar det och allt går fel. Man vill ju att det ska ta en sekund att förändra! Och så har man klarat av en dag med sitt "nya liv" vilket brukar gå bra, men efter ytterligare lite tid så faller man tillbaka och så avskyr man sig själv för att man är så dålig och inte klarar av någonting. Det här beteendet är så destruktivt och har verkligen inga fördelar, men som du undrar, hur kommer man ur det? Finns det en lösning?

  SvaraRadera

En tanke? En åsikt? En berättelse? - Dela med dig!